
الفول المدمس |
طريقة عمل الفول المدمس في البيت
مقدمة من الشيف : هناء فهمي
مدة التحضير : 10 دقائق
مدة الطهي : اكتر من ثلاث ساعات
نصف كيلو فول
2 ملعقة كبيرة ارز
2 ملعقة كبيرة عدس اصفر
2 ملعقة كبيرة صلصة علب او صلصة طماطم فرش
3 ملعقة فول مدشوش
1 ــ ينقي الفول وينقع في الماية من بليل للصبح ومعاة العدس والارز والفول المدشوش
2 ــ نغير الماء ويوضع ماء تاني ويولع النار علية وبعد الغليان يهدي النار
3 ــ ثم يوضع معلقتين الصلصة او صلصة.طماطم فرش ويترك حتي يتم النضج علي نار هادية خالص
ملحوظة
## لو الفول احتاج ماية نزودة ماية بتيغلي اوي تحطي ماية باردة الفول يسود ويبقي شكلة وحش جداااااااااا
تحياتي الشيف هناء فهمي
ليست هناك تعليقات