
طريقة عمل بسكوت اللانكشير |
بسكوت اللانكشير
مقدم من الشيف : هناء فهمي
مدة التحضير : 30 دقيقة
مدة الطهي : 40 دقيقة
5 كوب كوب دقيق
2 و نص كوب سمنة بلدي مجمد
3 كوب نشا
2 كوب سكر بودرة
4 بيض بلدي
1 معلقة كبيرة بيكنج بودر ممسوحة
2 كيس فانليا
فارمسية شيكولاتة و الوان
مربي للتزيين
1 ــ نضع السمنة مع السكر ونضرب بالمضرب الكهربائي لحد ما لونة يفتح وننزل بالبيض بيضة بيضة ثم نوضع الفانليا
2 ــ ثم ننخل الدقيق ونوضع ذرة ملح والبيكنج بودر والنشا
3 ــ ثم نريح العجينة لمدة 5 دقائق ونكورها كور صغيرة وتدخل الفرن للتسوية علي درجة حرارة 180 حتي يتم النضج
4 ــ بعد خروج البسكوت يترك يبرد ويلزق اتنين مع بعض بالمربي ويجمل
ملحوظة { ممكن نقسم العجينة علي قسمين واحدة ابيض واحدة يوضع عليها كاكاو }
تحياتي الشيف هناء فهمي
ليست هناك تعليقات